• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 06 Eylül 2024 16:22

Erzurumspor’a iki taze kan

Erzurumspor’a iki taze kan
Milli forma giymiş 1 orta saha gurbetçi ile 1 sol bek Gürcü ile el sıkıştı.

3 önemli transferini resmiyete kavuşturan ve derin bir oh çeken Erzurumspor FK, Azubike Okechukwu, Koray Kılınç ve Kağan Moradoğlu’ndan sonra araya 2 yeni yabancı transferi daha sıkıştırdı.

Mavi-beyazlı kulüp, bir süredir gündeminde olan, alt yapısı sağlam bir merkez orta saha oyuncusu olan gurbetçi Emre Çil ile Gürcistan milli takım forması da giymiş olan sol bek Guram ile anlaşma sağladı. Sözleşmeleri yapılan ve takıma dahil olan her 2 oyuncunun da lisansları da çıktı, oynamamaları için hiçbir sebep kalmadı.

 

U 19’da milli olmuş

2005 doğumlu 1.79 boyundaki Berlin doğumlu Türk asıllı Emre Çil, önemli bir futbol adamının önerisi üzerine gerçekleşti. Duisburg takımında oynayan ve Almanya’nın U19 Milli takımında da forma giyen Emre Çil’in transferine ‘altın vuruş’ olarak bakan mavi-beyazlı yönetim, geleceğin yıldız adayı olan futbolcunun gerektiğinde U19 maçlarında da görev alabileceğini belirtiyorlar.

Gürcü sol bek

Türkiye’de santrafor gibi az rastlanan sol bek mevkii için bonservisi elinde olan Gürcü oyuncu Guram Giorbelodze de son gün transferi gerçekleşen oyunculardan biri. Gürcistan milli takımında da forma giyen oyuncu 1996 doğumlu ve 1.74 boyunda. İlk defa Türkiye’de forma giyecek olan Gürcü oyuncu da 1 yıllığına Erzurumspor FK ile anlaştı.

Vedat Refayeli