• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 29 Kasım 2017 12:35

Erzurumlu Dadaş:''Birkan Polat''Yeni Albümüyle>>Tıkla İzle>>

Erzurumlu Dadaş:''Birkan Polat''Yeni Albümüyle>>Tıkla İzle>>

Erzurumlu Dadaş Birkan Polat yeni albümü (KARDAŞ) İle daha şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

Yıllardır Müzikle uğraşan genç Dadaş:”Birkan Polat ”KARDAŞ” Albümüyle Müzik piyasasına Renk katacağa benziyor.

Kendine özgün müziği ve tınısıyla sanat yaşamında ilkleri hedefleyen genç yetenek, daha şimdiden paylaşım ve izlenme rekorları kırmaya başladı.

Sözlerini: Alpaslan Duman Ay’ın yazdığı, müziğini ve yönetmenliğini ise Şerif Kayran’ın yaptığı “KARDAŞ ” parçası büyük beğeni toplamaya başladı.

Konuyla ilgili KARTV.NET’e bir değerlendirme yapan; Dadaş Sanatçı Birkan Polat: ‘Her geçen gün hayatta olduğu gibi müzik piyasasında  daha çok etkilendiği bu günümüzde tüm imkanlarımızı kullanarak ”KARDAŞ” Albümümüzü büyük bir öz veri ve istekle hazırladık.

Umut ediyoruz ki’ ‘Emeğimizi isteğimizi sevgimizi verdiğimiz bu albüm; Müzik tutkunlarının ‘da beğenisini kazanır. Bizi hiç bir zaman zor durumda bırakmayan ve her zaman desteklerini yanımda gördüğüm Kıymetli hocalarım’ ‘Alpaslan Duman ay’ ‘Müzik Yönetmenim’ ‘Şerif Kayran ve tüm emeği geçenlere dinleyicilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

>>Tıkla İzle>>>Tıkla İzle>>>https://www.youtube.com/watch?v=zmrEbiihR0E&t=70s

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.