Kategoriler Haber Girişi : 19 Mart 2016 00:50

Erzurum polisi hatalı parklara acımadı

Erzurum polisi hatalı parklara acımadı

Erzurum'da hatalı park yapan sürücüler yayalara kadar esnafı da canından bezdirdi. Konu hakkında hassasiyeti ile bilinen Erzurum polisi, duruma hemen el koyarak gelen ihbarlar ışığında hatalı park yapan sürücüleri fotoğraflayarak, ceza kesti

SALİH ÇELEBİ  / ERZURUM /YENİGÜN GAZATESİ

Erzurum’da hatalı park yapan sürücüler yayalara kadar esnafı da canından bezdirdi. Konu hakkında hassasiyeti ile bilinen Erzurum polisi, duruma hemen el koyarak gelen ihbarlar ışığında hatalı park yapan sürücüleri fotoğraflayarak, ceza kesti.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park yasağı olan yerlerde uygulama yaptı. Uyarıcı trafik tabelaları olmasına rağmen araçlarını buralara park eden vatandaşlara cezai işlem uygulandı. Başta Saraybosna Caddesi, Adliye Caddesi, Haşilefendi Caddesi gibi yoğun alanlarda yapılan uygulamada araçlara ceza kesildi.

Polisin denetim ve uygulamalarından dolayı memnuniyetlerini bildiren Erzurumlu vatandaşlar, hatalı park yapan araç sahiplerine sitemde bulundu. Park yasağı olan yerlerin yanı sıra caddelere gelişi güzel park yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, Erzurum polisinin hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşlar, “Araç sürücüleri gelişi güzel caddelere park yapıyorlar. Burada hem diğer sürücüler, hem yayayalar hem de esnaf mağdur oluyor. Sağ olsun polislerimiz bu konuda çok duyarlılar. Konuya hemen vakıf olarak ceza kesiyorlar. Araç sürücülerinden isteğimiz gelişi güzel ortaya park yapmasınlar. Hem kendi ceplerine yazık hem de bizlere. Ayrıca polisimize de teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.