• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 20 Temmuz 2017 10:20

Erzurum Palandöken İlçesi Yeni Parklarla Daha Renkli Olacak

Erzurum Palandöken İlçesi Yeni Parklarla Daha Renkli Olacak

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yapımı devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulundu bilgi aldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz aylarıyla birlikte bölgedeki parkların revize edilmesi için başlatılan çalışmalar ve yeni 5 parkın yapımını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ Yaklaşık 8 yıldır tek bir amacımız oldu o da ”Yeşil Bir Palandöken” bunun için tüm yetki ve sorumluluğumuzun bilinciyle harekât ettik. Çok şükür bugüne kadar amacımızdan ve hedefimiz den şaşmadık. Halkımıza verdiğimiz sözün arkasın da hep durduk park ve yeşil alan olacak tüm alanları amacına uygun bir şekilde değerlendirdik ve değerlendirmeye de devam edeceğiz” dedi. 2017 YILI İÇİN BEŞ YENİ PARK DAHA YAPIYORUZ

Amacımız daha güzel daha yeşil ve huzurlu bir Palandöken diyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandöken ilçemizin birçok bölgesinde bulunan parkların daha ferah ve huzurlu bir dinlenme alanı olması için çaba harcıyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında semt sakinlerinin de görüşlerini alıyoruz.

Yapılması gerekenleri ve eksiklikleri birlikte tespit ediyoruz. Çalışmalarımız her geçen gün daha güzel bir Palandöken için. Palandöken halkının memnun ve mutlu bakışları bizim tüm yorgunluğumuzu unutturmaktadır. Her şey daha güzel daha yeşil ve mutlu bir Palandöken için” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.