• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 17 Mart 2016 00:10

ERZURUM MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN MEMUR SEN’E TAM DESTEK

ERZURUM MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN MEMUR SEN’E TAM DESTEK

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Memur Sen’in Ak Parti iktidarları döneminde en fazla fedakarlıkta bulunan kurumsal sendika olduğuna dikkat çekerek, “Memur Sen’in ifade ettiği değerlere siyaset makamında her türlü hizmet ve desteği vereceğimizi vurgulamak istiyorum” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Memur Sen’in Ak Parti iktidarları döneminde en fazla fedakarlıkta bulunan kurumsal sendika olduğuna dikkat çekerek, “Memur Sen’in ifade ettiği değerlere siyaset makamında her türlü hizmet ve desteği vereceğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Memur Sen Erzurum İl Temsiliğini ziyaret etti. Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman tarafından karşılanan Aydemir, burada bir toplantı düzenleyerek, “AK Parti iktidarları döneminde büyük fedakarlıklarla, hatta fedalarla hayata geçirilen demokratik açılımın en büyük kurumsal ifadesi Memur Sen’dir” dedi. Memur Sen’in ifade özgürlüğü bakımından bir özgürlük abidesi olarak gördüklerini kaydeden Aydemir, ‘AK Parti iktidarları döneminde büyük fedakarlıklarla, hatta fedalarla hayata geçirilen demokratik açılımın en büyük kurumsal ifadesi Memur Sen’dir, Bu kurumu bir özgürlük abidesi, bir demokrasi kürsüsü olarak görüyoruz. Merhum Akif İnan’ın açtığı çığırda, Türkiye’yi ve bu milleti, ecdadının da paylaştığı ruhla buluşturan Memur Sen, hakikaten ülkemiz için bir ufuk reformu önderliği yapmıştır. İnan’I bir kez daha rahmetle anarken, Memur Sen’in ifade ettiği değerlere siyaset makamında her türlü hizmet ve desteği vereceğimizi kaydetmek, vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı. MENFUR TERÖR SALDIRILARINI KINIYORUM Ayrıca Aydemir, Ankara’da yaşanan menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, “Halkımızın birlik ve beraberliğine ve ülkemizin bütünlüğüne kasteden bu alçakça tezgâhlanmış saldırılar, terörle mücadele alanındaki azmimizi kırmak bir kenara dursun, bu alandaki kararlılığımızı daha da artıracaktır. Bu hain saldırılar karşısında bizlere düşen, millet olarak birbirimize her zamankinden daha fazla destek olmak ve her türlü şer odaklarına karşı tek yürek mücadele etmek olacaktır. Evvela şehrimiz, ardından bölge ve ülkemizde olarak oluşturacağımız bu birliktelikle kısa zaman içerisinde zor zamanları geride bırakacak ve Yeni Türkiye yolunda daha güçlü adımlar ile ilerleyeceğiz inşallah. Bu münasebet ile, Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Bu kahpe saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Hak’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ve yine bu hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.