• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 21 Temmuz 2024 21:17

Erzurum'da kahreden ölüm: Üzerine kale direği düştü!

Erzurum'da kahreden ölüm: Üzerine kale direği düştü!
Erzurum’da 4 yaşındaki Selahattin Eyyubi Çobanoğlu’nun ölümü yürekleri dağladı. Bir sitenin bahçesinde oyun oynarken üzerine düşen demir kale direği, minik Selahattin’i hayattan kopardı.

Olay geçtiğimiz 19 Temmuz günü saat 16.30 sıralarında Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana geldi. Zeynep-Abdulkadir çiftinin üç çocuğundan en küçüğü olan Selahattin Eyyubi Çobanoğlu (4) oyun oynamak için evinden çıktı.

Yolda vefat etti

Bir sitenin bahçesinde bulunan futbol sahasında oyun oynayan her şeyden habersiz talihsiz çocuğun üzerine sabitlenmeden konulan demir kale direği devrildi. Çevredekilerin aileye haber vermesiyle olay yerine gelen dede Vedat Özdel, torununu hastaneye götürmek için araçla yola koyuldu. Ancak minik Selahattin, dedesinin gözleri önünde hastaneye yetişemeden vefat etti.

Suç duyurusunda bulunacaklar

Selahattin’in ölümü ailesini kahrederken duyanların da yüreklerini yaktı. Küçük çocuk, Hacı Fakirullah Efendi Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Asri Mezarlıkta defnedildi. Çocuklarının ölümüyle yıkılan ailenin olayla ilgili ihmali bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Site sakinlerinden Ahmet Çoban, “Betonla doldurmamışlar, kaynakla sağlamlaştırmamışlar. Direk zaten eğimli şekilde duruyor. Çocuklar burada oynarken biri dokununca direkt Selahattin’in kafasına düşmüş. Çok üzüldük. Ailesine sabır diliyoruz” dedi.

Manolya BULUT - Pusula Gazetesi

HABER MERKEZİ