• Şenyurt inşaat
Asayiş Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 14:43

Erzurum'da gençlerin doğum günü şakası polisi küplere bindirdi

Erzurum'da gençlerin doğum günü şakası polisi küplere bindirdi

Erzurum'da bir grup gencin doğum günü olan arkadaşlarına yaptıkları şaka polisi çileden çıkardı. Bir şahsın direğe bağlandığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, “Gençler, bu nedir? Siz kafayı mı yediniz?” ifadeleriyle tepki gösterdi.

 

Olay Yakutiye ilçesinde yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği söylendi. Kısa sürede adrese gelen polis ve sağlık ekipleri bir grup gencin doğum günü olan arkadaşlarına şaka yapmak için genci direğe bağladıklarını gördü. Durum üzerine öfkelenen bir polis memuru, “Gençler, bu nedir? Siz kafayı mı yediniz? Bu tarz şeylere hoş karşılanmaz. Vatandaş böyle bir şey bilmiyor. Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya. Ambulanslar burada, biz buradayız" diye çıkıştı.

Yaptıklarının doğru olmadığını geç de olsa anlayan gençler ekiplerden özür diledi. Polis ve sağlık ekipleri haber merkezine konunun yanlış anlaşıldığını ve doğum günü kutlamasından ibaret olduğunu anons ederek bölgeden ayrıldı. Gençlerde geldikleri araçlarına binerek gittiler.

 

Özlem İpek