• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 16 Aralık 2016 10:21

Erzurum'da Belediyeler Kar'a kakıldı: ’Vatandaşlar isyanlarda

Erzurum'da Belediyeler Kar'a kakıldı: ’Vatandaşlar isyanlarda

Erzurum da gündem vatandaşın dilinde ve gözünde belediyeler oldu.

Doğu Anadolu bölgesini etkisi altına alan Kar ve fırtına Erzurum da hayatı olumsuz yönde etkiledi.3.Gün önce yağan karın kaldırılmamasına vatandaşlar isyan edip tepki gösterdi.

Erzurumlu vatandaşlar 3.gün önce yağan karın karla mücadele ekiplerince hala kaldırılmamasına isyan ederek gerek arayarak, gerek sözlü ve gerekse de sosyal medyayı kullanarak tepkilerini dile getirdiler.

Vatandaşlar:”Bu belediyeler neredeler kaldırımlarda yürüyemiyoruz karşıdan karşıya kar geçemiyoruz, araçlarımızı yerinden kaldıramıyoruz bu konuda belediyelerimiz yeterli mücadeleyi göstermiyor.

Toplu taşıma araçlara yerinde ve zamanında binemiyoruz. Bu şehir bu kadar mı sahipsiz, sayın Valimize de sesleniyoruz lütfen bu sorunlara bir el atsın.

Belediyeler hani bol bol reklam yapıyorlardı kışa hazırız, araç filolarımızı hazır tutuyoruz karla mücadeleye, şu kadar araç aldık diyorlardı. Hani nerede bu belediyeler üç gündür karlar yerlerde kaldırımlarda yürünmüyor, bir caddeden diğer caddeye geçilmiyor, Araçlarımızı zaten yerinden çıkaramıyoruz”Diyerek dert yandılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.