• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 07 Aralık 2016 11:14

Erzurum 112 Hızır Gibi >>Tıkla izle<<

Erzurum 112 Hızır Gibi >>Tıkla izle<<

Erzurum 112 Doğu Anadolu’nun bölgesinin umudu oldu.

Erzurum 112 Acil Doğu Anadolu’nun Sağlık merkezi olmaya devam ediyor.

Son günler de Kar yağışıyla birlikte birçok köy yolunun kapalı olması:’’Erzurum 112 Acil Komuta da bulunan ekipleri hareketlendirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof Dr. Serhat Vançelik:’’ 2.Snowtrack 5 Paletli Ambulans ile hizmet vermekteyiz, tabiî ki geçen hafta itibariyle yoğun kar yağışıyla birlikte 3 ay gibi bir süreçte elimiz kolumuz olacak bu araçlar,Helikopter Ambulans karasal ambulans birlikte ulaşamadığımız hastalara yegana aracımız bizim snowtracklar,kapalı köy yollarını önündeki bıçakla aça bilmekte hastaya her şekilde ulaşabilmekteyiz,Kar isterseniz bir metre bir bucuk metre bile olsa snowtracklar,aracığıyla köy yolunu açıp bu hastaya ulaşama imkanımız var.

Vançelik:’’ Yaklaşık her yıl beş yüz ile altı yüz arasında hasta almaktayız en sık kadın ve doğum vakalarıyla karşılaşıyoruz, ikinci bir sıkıntı iste kalp krizi talepleri geliyor, bir yılda yaklaşık 70 bin hasta taşıdıklarını söyledi.

>Tıkla İzle>>https://www.youtube.com/watch?v=JY11gRx_9Wg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.