Kategoriler Haber Girişi : 22 Nisan 2017 19:27

Eren Vurdem (Söz dizisi Ateş Acar'ı) Kimdir?

Eren Vurdem (Söz dizisi Ateş Acar'ı) Kimdir?

 Eren Vurdem Kimdir?, Eren Vurdem kaç yaşındadır?, Eren Vurdem Sevgilisi Kimdir?

 Eren Vurdem Kimdir?, Eren Vurdem kaç yaşındadır?, Eren Vurdem Sevgilisi Kimdir?

İnadına Aşk dizisinde Karadenizli Çınar Barutçu karakterini canlandırdıktan sonra Star Tv’de yeni başlayan Söz Dizisin’de Ateş Acar karakterinden çokça söz ettiren  Eren Vurdem 7 Ekim 1988 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir.



 1.76 boyunda ve 70 kiloda olan Eren Vurdem’in göz rengi mavidir. Daha küçük yaşlarında oyuncu olmak isteyen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi’nde Konservatuvar bölümünde tiyatro eğitimi almıştır. Ekranların karşısına ilk olarak 2009 yılında yayınlanan Hesaplaşma dizisiyle geçti. Daha sonra birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu, yakışıklılığı ve oyunculuktaki başarısıyla kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Eren Vurdem’in sevgilisi kim? Sorusu herkes tarafından merak edilen bir konudur. Fakat yakışıklı oyuncunun bilinen bir ilişkisi bulunmamaktadır. Genç oyuncu, bu sıralar iş hayatındaki başarılarına bir kat daha katmak için çabalamaktadır.

Oynadığı Dizi ve Filmler
2009 – Hesaplaşma (Dizi)
2009 – No Ofsayt (Film)
2010 – Şevkat Tepe (Dizi)
2011 – Arka Sokaklar (Dizi)
2012 – Jin (Film)
2012 – Şubat (Film)
2015 – Son Mektup (Film)
2015 – İnadına Aşk (Dizi)

2017-Söz (Dizi)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.