Kategoriler Haber Girişi : 13 Şubat 2017 14:15

Erdoğan bu mesajı verdi! 'Zamanı geldi'

Erdoğan bu mesajı verdi! 'Zamanı geldi'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış Enstitüsü Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ofisi tarafından düzenlenen konferansta önemli açıklamalarda bulunarak, ''Birlikte hareket etme zamanı çoktan gelmiştir'' mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış Enstitüsü Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ofisi tarafından düzenlenen konferansta önemli açıklamalarda bulunarak, ”Birlikte hareket etme zamanı çoktan gelmiştir” mesajını verdi.

El Bab operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Hedefimiz burada en az 4-5 bin kilometrekarelik bir alanı güvenli bölge haline getirmektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Barış Enstitüsü Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ofisi tarafından düzenlenen konferansta konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn’in 15 Temmuz darbe girişimi olmak üzere son dönemde Türkiye’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin en büyük destekçisi olduğunu ifade etti. Erdoğan, “15 Temmuz gecesi milletimizin varlık yokluk mücadelesi verdiği anlarda Bahreynli kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadı.

Darbe teşebbüsünün ilk anlarından itibaren sabah 5-6’ya kadar, darbe tamamen savuşturulana kadar Manama’da ve diğer şehirlerde Bahreyn halkının bize dua ettiğini, göz yaşı döktüğünü biliyorum. Bu işe bu kadar sıcak yaklaşan adeta bunu kader ortaklığının nişanesi olarak aziz kardeşim Ebu Salam, ülkemize Arap aleminden gelen ilk devlet başkanı oldu” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.