• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 13 Nisan 2018 13:15

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den flaş döviz açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den flaş döviz açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, döviz artışları konusunda ilgili kurumların yakın gelecekte bu çalkantılara, bu spekülatif hareketlere müdahale ederek gereğini yaptıklarını da göreceklerini belirterek “Türkiye’nin bu konuda bu spekülasyona da seyirci kalması beklenemez. Ben kurumlarımıza şu çağrıda bulunmak istiyorum. Bu dalgalanma dönemlerinde biraz sabretmelerini, biraz beklemelerini öneriyorum. Bu kadar zam yapmada bu kadar acele etmemelerini öneriyorum” dedi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, döviz artışları konusunda ilgili kurumların yakın gelecekte bu çalkantılara, bu spekülatif hareketlere müdahale ederek gereğini yaptıklarını da göreceklerini belirterek “Türkiye’nin bu konuda bu spekülasyona da seyirci kalması beklenemez. Ben kurumlarımıza şu çağrıda bulunmak istiyorum. Bu dalgalanma dönemlerinde biraz sabretmelerini, biraz beklemelerini öneriyorum. Bu kadar zam yapmada bu kadar acele etmemelerini öneriyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.