• Şenyurt inşaat
Gündem Haber Girişi : 05 Mart 2020 12:05

Dr. Gürsel Bedir: “Erzurum ve Türkiye’de korona virüsü yok”

Dr. Gürsel Bedir: “Erzurum ve Türkiye’de korona virüsü yok”
Erzurum Valisi Okay Memiş'in Oltu gezisine katılıp muhtarlara yapılan istişare toplantısında konuşan; İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir: “Erzurum ve Türkiye’de korona virüsü yok” dedi.

Toplantıda Muhtarların korana virüsü ile ilgili sorduğu bir soru üzerine Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir ise, “Erzurum ve Türkiye’de korona virüsü yok” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Erzurum Valisi Okay Memiş başkanlığında il genelinde tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, “Gayet iyi durumdayız. Virüs bizde de yok, zaten Türkiye’ye de gelmedi. İnşallah gelmeyecek diye düşünüyoruz. Hastamızda yok. Basında korona virüsüne yakalanmış hastamız olduğu yazıldı ancak böyle bir hastamız da takip ettiğimiz bir hasta da hiç olmadı. Çıkan haberler tamamen asılsızdır. Bizde korona virüsü yok, inşallah olmayacaktır” dedi.
Dr. Bedir, daha sonra Oltu Devlet Hastanesindeki doktor sayısının yetersizliği ile ilgili sorulan soru üzerine, doktorların ay sonuna kadar tamamının göreve başlayacağını, Oltu Devlet Hastanesindeki eksik branşlardaki doktor atamalarının yapıldığı aktardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.