Kategoriler Haber Girişi : 27 Mart 2017 16:58

Derbi Fenerbahçe’den sorulur

Derbi Fenerbahçe’den sorulur

Fenerbahçe, bu sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında derbi maçlarda rakiplerine fark attı. Sarı-lacivertliler 19 derbi mücadelede yalnızca 1 kez kaybedip, 1 kez de berabere kalırken, 17 galibiyet elde etti.

Fenerbahçe, bu sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında derbi maçlarda rakiplerine fark attı. Sarı-lacivertliler 19 derbi mücadelede yalnızca 1 kez kaybedip, 1 kez de berabere kalırken, 17 galibiyet elde etti.

Fenerbahçe derbi maçlarda rakiplerine geçit vermiyor. Sarı-lacivertliler bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş ile çıktığı maçlarda yalnızca 1 kez mağlup oldu. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında bu sezon 19 derbi maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmaların 17’sinden galibiyetle ayrılmayı başardı. Sarı-lacivertliler yalnızca 1 maçta kaybederken, 1 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş deplasmanında 62-60 mağlup olurken, futbol takımı da sahasında oynadığı Beşiktaş mücadelesinden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmaların dışında kalan 17 derbide ise rakiplerine şans tanımadı.

ERKEK BASKETBOL TAKIMI TULUM ÇIKARDI

Futbol takımı bu sezon 3 derbi maça çıkarken, bunların 2’si Beşiktaş ile, 1’i de Galatasaray ile oynandı. Fenerbahçe, taraftarı önündeki maçlarda Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile deplasmanda oynanan maçı ise 1-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, derbi maçlarda tulum çıkardı. Bu yıl ligde ve Euroleague’de Galatasaray ile 4 maçta karşılaşan sarı-lacivertliler, rakibini bütün karşılaşmalarda yendi. Fenerbahçe, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçta da galibiyete uzandı. Obradovic’in öğrencileri, derbi karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmedi.

TEK YENİLGİ KADIN BASKETBOLDA

Final-Four’da mücadele edecek olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, bu sezon 3 derbi karşılaşmada boy gösterdi. Sahasındaki mücadelelerde rakiplerine üstünlük kurmayı başaran sarı-lacivertliler, Galatasaray ile oynanan karşılaşmayı 77-55, Beşiktaş ile oynanan maçı da 66-47 kazanmayı başardı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı mücadeleden ise 62-60’lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.