• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 23 Nisan 2016 18:24

Demirhan İşi Biliyor

Demirhan İşi Biliyor

İzmir de BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan yönetici arkadaşları ve İzmir Tire Erzurumlular Dernekleri ile birlikte Tire Belediye başkanını ve Tirespor Başkanını makamların da ziyaret ederek dostluk mesajı verdiler.

İzmir de BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan yönetici arkadaşları ve İzmir Tire Erzurumlular Derneği ile birlikte Tire Belediye başkanı Tayfun Çiçek ve Tirespor Başkanı Yılmaz Kocaoğulunu makamların da ziyaret ederek dostluk mesajı verdiler.

Egede yaşayan Dadaşlar takımlarını ve yöneticilerini hiç yanlız bırakmadılar. Her fırsatta yanlarında olan Egeli Dadaşlar Erzurum’dan gelen misafirlerle ve Takımla ilgilenerek, yarın oynayacakları Tirespor maçı öncesi moral verdiler.

ŞAMPİYON OLARAK ERZURUM’A DONECEĞİZ

BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan İzmir’de bulunan Erzurum Derneklerinin ilgisinden dolay teşekkür ederek,Yarınki maçı kazanıp hem onlara Hemde Erzurum’a Şampiyonluğu İzmir’de yaşatacağız dedi.

Demirhan Takımımıza sonsuz güveniyoruz,İzmir dede yabancılık çekmiyoruz, buradaki Dadaşlar bizi hiç yanlız bırakmadılar,artık yarını bekleyeceğiz inşallah yarın maç bitimi gülen taraf biz oluruz.2.lig e çıkışımızı Erzurum da Turgutlu maçında kutlarız diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.