Kategoriler Haber Girişi : 04 Ekim 2016 14:39

Demirhan:’’ İçerden Darbe Gelmez İse…>tıkla İzle

Demirhan:’’ İçerden Darbe Gelmez İse…>tıkla İzle

BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan:’’kartv.net’e yaptığı özel açıklamada,Eğer içerden bir darbe gelmez ise,Türkiye’de yenemeyeceğimiz takım yoktur,bunu açık ve net samimiyetle söylüyorum dedi. Çok önemli açılamalar ve özel görüntüler eşliğinde>> tıkla izle..

https://www.youtube.com/watch?v=7Pw55lYfXKs&feature=youtu.be

Mavi beyazlıların başkanı Ali Demirhan, Özel röportajımızda çok önemli açıklamalarda bulunarak Günden olacak sözler ve açıklamalar yaptı. 

Demirhan:’’ Şimdi geçen sezon şampiyon olan, Erzurumspor bu senede yapmış old uğu transferlerle lige şampiyonluk parolasıyla başladı. İlk maç Amedle talihsiz olay yaşadık, ondan sonra son üç maçta üç galibiyetimiz var, inşallah bu galibiyetler serisini sürdürüp, sezon sonunda hak ettiğimiz kupayı diyorum, çünkü Erzurum, Türkiye’nin  her zaman söylediğim gibi, büyük camialarından bir tanesi ve bu taraftarıyla, şehriyle, tarihiyle, Erzurumspor, hak ettiği yere gelmeli, bunla ilgili şehirde bir kenetlenme var, birlik beraberlik havası var.Bu havayla birlikte inşallah biz hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.

KUPA DA TUZLAYI GEÇERSEK GRUPLARA KALACAĞIZ

Başkan Ali Demirhan, Tuzlaspor turnuva takımı, şuan ki durumda iyi bir takım, sağlam takım, turnuva takımı olduğu içinde işimiz zor, tabi biz zorların takımıyız, zorları başarıp inşallah gruplara kalacağımızı umut ediyorum.

DARBE İÇERDEN GELMEZSE’’TÜRKİYEDE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan’’ Erzurumspor inanmış yani artık bizim havamızı eğer bozmazlar ise,eğer bize içerden bir bir (DARBE) gelmez ise Erzurum da biz kesinlikle ve kesinlikle’’Türkiye’de yenemeyeceğimiz takım yok,bunu açık ve net samimiyetle söylüyorum..

BÜYÜK BİR EMANET VAR SIRTIMIZDA’’15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNE DUR DİYEN ŞEHRİMİZDE

Burası Doğu Anadolulunda başkenti, burası kadim bir medeniyetin devamı, burası maneviyatı yüksek Şehir,Burası 15 temmuzda hain darbe girişimine yarım saat içinde 150 bin kişi ile cevap veren, bir şehrin takımıyız,emanetin bilinci içerisindeyiz,bu emaneti de hak ettiği yerlere taşıyacağız inşallah.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.