• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2024 10:18

Dadaşların Süper Lige çıkma zamanı geldi

Dadaşların Süper Lige çıkma zamanı geldi
Yeniden Erzurumspor’a ‘Evet’ diyerek yuvada kalan Teknik Patron Hakan Kutlu, “Dadaşların gerçek yeri olan Süper Lige çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.

Kurban Bayramı öncesi Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yeniden anlaşan Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, taraftarlara adeta ikinci bir bayram sevinci yaşatmıştı.

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise kulübü ile tekrar anlaşma sağladığını ve bundan dolayı mutlu olduğunu sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile paylaşmıştı.

Kutlu, paylaşımında Dadaşların gerçek yerinin Süper Lig olduğunu ifade ederek, Türkiye’de çok alışık olmadık bir şekilde yaklaşık iki sezondur süren birlikteliklerini üçüncü sezona taşımak için yola çıktıklarını belirmişti.

Süper Lige çıkma zamanı gelmiştir

Önümüzdeki günlerde kente gelerek kamp planlamasını yapması beklenen Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Yeni sezona yeni bir hedef ve yenilenmiş kadromuzla başlamak istiyoruz. En büyük beklentimiz bu yöndedir . Aksini düşünmek bile istemiyoruz. Artık Erzurumspor’un gerçek yeri olan Süper Lige çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.

Hep birlikte başaracağız

Kutlu, “Erzurumspor’la anlaşmamızın açıklamasından sonra büyük sevgi gösterisinde bulunan ve mutluluklarını dile getiren tüm taraftarlarımızla birlikte aynı heyecanı benim de yaşadığımın bilinmesini isterim. Anlaşma noktasında şahsıma ve ekibime gösterdikleri ilgi ve güven için  Mehmet Sekmen beye ve Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a sonsuz teşekkür ediyorum. Küllerimizden doğuyoruz. 7’en 70’e tüm Erzurumluların desteği ile 2024-2025 sezonu sonunda bir hikaye yazmak istiyoruz” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

HABER MERKEZİ