• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 27 Nisan 2016 12:31

Dadaşlardan Rıdvan Dilmene Tepki Yağıyor

Dadaşlardan Rıdvan Dilmene Tepki Yağıyor

Bir Tv.de Futbol yorumculuğu yapan eski Milli futbolcu Rıdvan Dilmen,yorum yaptığı Tv.de Erzurum da oynanan maçta BB.Erzurumspor taraftarlarını eleştirmesi Büyük tepki çekti.

Bir Tv.de Futbol yorumculuğu yapan eski Milli futbolcu Rıdvan Dilmen,yorum yaptığı Tv.de  Erzurum da oynanan maçta BB.Erzurumspor taraftarlarını eleştirmesi Büyük tepki çekti. 

Eski Milli futbolcu Rıdvan Dilmen’Erzurum’un İzmir den ve Altay takımından özür dilemesi gerektiğini söylemesi,Sosyal medya üzerinden Erzurumluların tepkisini çekti.

Türkiye’nin her yöresinde yaşayan Erzurumlu Dadaşlar,Sosyal medya üzerinden Rıdvan Dilmeni eleştiri,bombardımanına tuttular. Rıdvan Dilmen,Altay da oynanan ve bu maçta Altaylı taraftarların yapmış olduğu çirkin tezahürattan hiç bahsetmemesi Dadaşları kızdırdı.Rıdvan Dilmenin,Erzurum,Tarihini, kültürünü bilmeden atıp tutmasına ver yansın ettiler. 

Erzurum Baş barında bile İzmir’den övgüyle bahsedildiğini vurgulayan Dadaşlar,Dilmen”Bar şirini bir okusun öğrensin öyle konuşsun, Özür dilemesi gereken birileri varsa,Erzurumluyu Pkk terör örgütü gören Altaylı taraftarlar ve Tarih ve kültürden yoksun Rıdvan Dilmendir,diye paylaşım yaparak tepkilerini gösterdiler.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.