Kategoriler Haber Girişi : 04 Mayıs 2017 18:09

Dadaşlar Gündemi değiştirdi

Dadaşlar Gündemi değiştirdi

Dadaşlar Erzurum'da gündemi değiştirdi. TFF 2. Lig Play-Off maçında Kocaeli Birlikspor'u deplasmanda 2-1 yenen Erzurumspor Şehri yeniden havaya soktu.

Alparslan Türkeş Stadında oynanan müsabakayı Abdullah Yılmaz yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında ikinci tur için avantaj yakalamayı düşünen BB.Erzurumspor daha etkili pozisyonlar geliştiren taraf oldu.Bu yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen konuk takım aradığı golü karşılaşmanın ilk yarısının sonlarında 45. Dakikada Halil İbrahim Tuna ile buldu ve ilk yarı 1-0 konuk takım BB.Erzurumspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Kocaeli Birlikspor ikinci yarıya golle başladı.

48.dakikada Turgay Gölbaşı ile beraberliği yakalayan ev sahibi takım avantajı lehine çevirmeye çalıştığı dakikalarda Ferit Ekinci’nin  62.dakikada attığı golle BB.Erzurumspor’u bir kez daha öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra skoru korumaya çalışan Erzurumspor karşısında varlık gösteremeyen Kocaeli Birlikspor karşılaşmadan 2-1 mağlüp ayrıldı. Karşılaşmada Onur Galip 87.dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın sonucu
Kocaeli Birlikspor : 1 
B.B. Erzurumspor: 2

Kaynak:Doğu haber com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.