• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 12:41

Dadaşlar Bağış Kampanyasıyla Gündem Oldu

Dadaşlar Bağış Kampanyasıyla Gündem Oldu
BB Erzurumspor için yardım kampanyası düzenlendi. Erzurumlu ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı,TV8 ekranlarında Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile birlikte sundu.

Erzurumspor, mali sorunların aşılması amacıyla SMS kampanyası başlattığı kampanyaya Erzurumlu ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı,TV8 ekranlarında yaklaşık 4.Saat kesintisiz yayın yaparak dadaşların gönlüne taht kurdu.

Programı BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile birlikte sunan Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan destek ve teşekkür mesajları yağdı. Ilıcalı’ya Fenerbahçe yayınından ötürü eleştiri getiren ve hatta hakaret edenleri de özür dilemeye çağıran vatandaşlar, “İyi ki Erzurum’un Acun’u var” dedi, kendisine gönülden alkış tuttular.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Acun Ilıcalıyla:”Her gidip görüştüğümde büyük ilgi ve desteğini gördüm,Erzurum ve camiamız adına kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Gecenin sonunda Erzurumspor Bağış Kampanyasında Toplam Satılan Forma sayısı 125.600 olurken Gelir ise 12.5 milyon TL oldu.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.