• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 15:56

Dadaşın rakibi belli oldu

Dadaşın rakibi belli oldu
Trendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Erzurumspor FK sezonun ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimine, TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz ile Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Ligde 20 takımın mücadele edeceği 2024-2025 sezonu, 9 Ağustos 2024’te başlayıp 10 Mayıs 2025'te sona erecek. Merakla beklenen fikstür çekiminde Erzurumspor FK ise sezonun ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol 1. Lig fikstür çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK’nın Başkanı Ahmet Dal, tüm takımlara başarı dileyerek, güzel bir sezon olmasını diledi.

"Tam bir Türkiye ligiyiz"

Başkan Dal konuşmasında, “2024-2025 sezonu fikstür çekimini tamamladık. Geçen sene çok çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oldu bizim ligimiz. Bu sene de hem Süper Lig’den geçen sene 1. Lige düşen hem 2. Ligden 1. Lige gelen birbirinden güzel şehir takımları var.  Tam bir Türkiye ligiyiz. Saha içinde mücadele eden takımların olduğu saha dışına taşınmadan, hakem konuşmadan saha dışı unsurların futbolun güzelliğinin önüne geçmediği bir sezon diliyorum. Hem Erzurumspor’umuza hem de Türk futboluna hayırlı olsun. Bu iş futbol işi bir keyif, bir eğlence işi. Geçtiğimiz yıl özellikle birçok olumsuz olağanüstü bizi üzen futbolun içerisinde olmaması gereken şeyler yaşadık ama2024-2025 sezonu güzelliklerle gelsin. Sakatlıksız, kazasız, belasız güzel bir sezon temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ligin ilk hafta maç programı ise şöyle:

Boluspor-Alagöz Holding Iğdır FK

Central Hospital Ümraniyespor-Çorum FK

MKE Ankaragücü-Şanlıurfaspor

İstanbulspor-Manisa FK

Fatih Karagümrük-Amed Sportif Faaliyetler

Teksüt Bandırmaspor-Erzurumspor FK

Sakaryaspor-Ankara Keçiörengücü

Kocaelispor-Gençlerbirliği

Adanaspor-Esenler Erokspor

Yeni Malatyaspor-Pendikspor

 

Şeyma TAHİR