• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 21 Ağustos 2024 17:18

Dadaş Körfez yolcusu

Dadaş Körfez yolcusu

Trendyol 1.Ligin iki haftasında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Erzurumspor, Körfez ekibi Kocaelispor ile 23 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de  Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.  Mavi beyazlılar, MKE Ankaragücü maçı galibiyeti sonrasında oluşan moralle Kocaeli maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Ligin ilk 2 haftasında Bandırmaspor deplasmanında 3-2 mağlubiyet alıp , evinde de Ankara ekibi MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Erzurumspor, Trendyol 1. Lig 3. hafta maçında deplasmanda, lige Gençlerbirliği ve Pendikspor galibiyetleri ile başlayan  Kocaelispor’a konuk olacak.

Erzurumspor

2. hafta maçında Ankaragücü’ne karşı yeni transferler ve Roshi ve Crociata , Tasev, Furkan Özhan ile Salih Sarıkaya  forma giydi. Erzurumspor FK, Ankaragücü’nü Mustafa Yumlu’nun golü ile 1-0 mağlup etti. Erzurumspor ligde 3 puan ile 9. sırada yer aldı.

Kocaeli cephesi

Kocaelispor da yeni sezona evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek başladı. 2. hafta maçında deplasmanda Pendikspor’u da 2-1 mağlup eden. 6 puana sahip Kocaelispor, 4.sırada yer aldı.

Önceki maçlar

Geçtiğimiz sezon 8. hafta maçında karşılaşan takımlar 1-1 berabere kalmıştı. İki takım daha önce 6 kez karşı karşıya gelirken 2 maçı Kocaelispor, 2 maçı Erzurumspor FK kazandı, 2 müsabaka berabere sona erdi. Geçen sezon oynanan maçlarda 1-1 ve 0-0 sonuçları alınmıştı.

Hazırlıklar sürüyor

3. haftaya  hem  transfer yasağının kaldırılması , hem de  Ankaragücü karşısında alınan galibiyet sebebiyle moralli giren Erzurumspor’da Kocaeli maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenmanlara yeni transferler de katılıyor.

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

HABER MERKEZİ