• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 28 Kasım 2016 08:52

Cumhurbaşkanı gibi Dadaşlar da Avrupa'ya Rest çekti >Tıkla İzle<

Cumhurbaşkanı gibi Dadaşlar da Avrupa'ya Rest çekti >Tıkla İzle<

Avrupa Birliği Skandal bir karara imza atarak Türkiye'nin üyelik müzakerelerinin dondurulması yönünde kararına Dadaşlar sert tepki göstererek cevap verdi. Avrupa Parlamentosunun kararına tepki gösteren Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Bilirliğini mültecilere sınırları açmakla tehdit etmişti.Erzurumlu vatandaşlar Cumhurbaşkanının sonuna kadar arkasındayız dediler.

Türkiye’nin terör örgütleri PKK/PYD ve darbe girişimi başarısız kalan FETÖ karşı kendi güvenliği için önlem alması Avrupa’yı çılgına çevirmişti. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilan edilen OHAL uygulamaları bahane eden Avrupa Parlamentosu ( AP), skandal bildirgeyi 37’ye karşı 479 oyla kabul etmesine Dadaşlar sert tepki gösterdi.

Dadaşlar:”53 yıldır bu ülkeye AB’nin kapısını bekledikte ne oldu bizimle dalga geçiyorlar bizim onlara ihtiyacımız yok dediler. >>Tıkla izle>>https://www.youtube.com/watch?v=msCETzqHGoU

Haber Röportaj: Hatice Öter

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.