• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 26 Haziran 2024 10:01

Çek bir tur puanı Türkiyem!

Çek bir tur puanı Türkiyem!
A Millî Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam Çekya ile oynayacağı gruptaki son maçın hazırlıklarını tamamladı. Ay-yıldızlılar, grubu geçerek tartışmalara nokta koymak için planlar yapıyor.

A Millî Futbol takımı,  2024 Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam Hamburg’da oynayacağı gruptaki son maçın hazırlıklarını Teknik Patron Vincenzo Montella yönetiminde tamamladı. Ay-yıldızlılar, maç saatini beklemeye koyuldu. Teknik heyet ve futbolcular, bu akşam saat 22:00’da oynanacak olan karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak adını üst tura yazdırmak istiyor. Kırmızı-beyazlılar, tartışmalara son noktayı koymak için yoğun bir plan yapıyor.

 Moraller yerinde

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın yönetimindeki antrenman, ilk olarak tüm grup halinde yapılan fitness salonunda yapılan mobilizasyon ve kuvvet çalışmaları yapan futbolcuların moralinin yüksek olması umutları artırdı.

Ay-yıldızlı oyuncular, neşeli anlara sahne olan ısınma bölümünün ardından taktik çalışmalar yaptı. Önceki gün  A Millî Takım kampına katılan Rams  Başakşehir  kalecisi  Muhammed Şengezer de idmanda yer aldı.

Bir süredir sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile önceki gün bireysel antrenman yapan Arda Güler, dün idmanın tamamında takımla çalıştı. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok tedavilerine devam edilmesi sebebiyle çalışmada yer almadı.

Maç saat 22:00’da

EURO 2024 F Grubu son maçında Türkiye, Çekya ile karşılaşacak. Bugün Volksparkstadion'da saat 22.00'de başlayacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi

 

HABER MERKEZİ