Kategoriler Haber Girişi : 08 Aralık 2017 13:15

Bu Oyun izlenilir “Kanlı Mürekkep”

Bu Oyun izlenilir “Kanlı Mürekkep”

Erzurum’da genç tiyatrocuların sahneye koyduğu “Kanlı Mürekkep” adlı tiyatro oyunu, 9 Aralık’ta perdelerini tiyatro severler için açacak.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gösteri Merkezi’nde 9-10 Aralık tarihlerinde saat:18.00’de sahnelenecek oyunda, iletişim ve medya dünyasındaki pragmatik devinimler konu ediliyor.

Yönetmenliğini Sanatçı Murat Karasungur’un yaptığı “Kanlı Mürekkep”in sahne ve ışık tasarımını Aysel Temel ve Sena Ekinci yapıyor. Fatma Kaya’nın sahne amiri olduğu oyunun sahne tasarımı Tarık Berat Güzel’e ait… Yusuf Yıldırım’ın Yönetmen Yardımcısı olduğu “Kanlı Mürekkep”te oyuncularla birlikte toplam 40 kişi görev alıyor.

Yönetmen Karasungur, tüm tiyatro severleri oyuna davet ederek, “İlimizde sanata ve tiyatroya gönül veren tüm herkesi oyunumuza bekliyoruz. İletişim ve medya dünyasındaki pragmatik devinimler, sosyal anomali, davranış psikolojisinin tiyatral etmenlerle sahneye yansıtıldığı ‘Kanlı Mürekkep’te sosyal bağlarla kimi zaman kopuk olan ve küçük şeylerle mutlu olan insanların hikayesini anlatıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.