• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 09 Ağustos 2024 15:13

Borç Dadaş'ın kamçısı!

Borç Dadaş'ın kamçısı!
Acil ödeme yapılması gereken bir değil, birden fazla alacaklı bulunuyor.

Kapalı transfer dosyasının açılması için kampanya yapan, kaynak arayan Erzurumspor FK yönetiminin sadece bir değil, birden fazla ödeme yapacağı yer var.

Artık yeni sezon için start verilirken, Erzurumspor FK’da alacaklı liste sayısı kabardı. Sadece kapalı transfer tahtasının açılması için kaynak arayışı yok, bunun yanında başka ödenmesi gereken borçlar da geldi kapıya dayandı. Sadece kulüp başkanı Ahmet Dal’ı ve yönetimini değil, onursal başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de uykularını kaçırır hale gelen ödemeler, stresi yüksek bir sezona girilmesine yol açtı. Herşeye rağmen yönetim, kaynak arayışını sürdürüyor, acil ödenmesi gereken parayı temin için var gücüyle çalışıyor. Bir yandan yoğun şekilde tahtanın açılmasına çalışılırken, bir yandan da hiç akılda ve hesapta olmayan ödemeler, moralleri bozarken, bundan futbol takımı oyuncularının etkilenmemesi için de çaba sarf ediliyor. Bir şekilde bu sıkıntılı dönemin atlatılacağına inanan camia, ‘’Erzurumspor FFK geçen sezon büyük bir işi başararak, bu şartlarda ligde kalmayı, hatta biraz zorlasaydı Play-off’da oynayabilirdi. Oldukça güzel bir sezon sonrasında yeni sezon da inşallah daha o stresli, sıkıntılı günler yaşanmaz ve daha büyük hedefler konulur’’ düşüncesinde..

İşte madde madde o ödeme konuları:

1-Pazar günü saat 17.00’de deplasmanda oynanacak olan Teksüt Bandırmaspor maçı kafilesi için.

2-İç transferde anlaşma sağlanan ve sözleşmesi devam eden oyunculara ödeme için.

3-Transfer tahtasının kapalı olmasına yol açan futbolcu, menajer ve avukatlar için.

4-Tahtanın kapanmasına yol açan ve anlaşma sağlanan, mali vecibelerini yerine getireceği oyuncu, menajer ve avukatlar için.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

HABER MERKEZİ