Bir yere gitmiyorum, buradayım

Eren Tozlu, Erzurumspor'a transfer olduğu ilk sezondan bu yana, birçok büyük kulüpten teklif almasına rağmen tercihinden vazgeçmedi ve her zaman Erzurumspor'u seçti. Erzurum'a olan bu bağlılığı, kulübe sadakatini ve fedakarlığını gösteriyor.
 

Eren Tozlu'nun 21 Ağustos 2021'de Erzurumspor'a transferi, birçok büyük kulüpten gelen tekliflere rağmen yaptığı bir tercihti. Bu tercihte, Giresunspor'da birlikte oynadığı ve onu genç yaşlardan itibaren tanıyan Muzaffer Bilazer'in etkisi büyük olmuştu. Bilazer, o dönemde Erzurumspor'un sportif direktörüydü ve kısıtlı bütçeyle yeni bir takım kurma görevi verilmişti. Bu süreçte, kişisel çabalarıyla Eren'i Erzurumspor'a kazandırdı.

 

Eren Tozlu, Erzurumspor'da dört sezon boyunca attığı gollerle iz bırakarak, kulübün en çok gol atan oyuncusu oldu. İstese başka takımlara gidebilecek durumda olmasına rağmen, özellikle santrafor kıtlığı yaşanan bir dönemde Erzurumspor'a sadık kalmayı tercih etti. Maddi anlamda cazip teklifleri geri çevirerek kulübüne olan bağlılığını gösterdi ve "Bir yere gitmiyorum, buradayım" dedi.

 

Malatya maçında yaşanan olumsuz tezahüratlara karşı duygusal bir an yaşayan Eren, gol attıktan sonra oyundan alındığında buruk bir mutluluk yaşadı. Ancak, bu anlık duygusal tepkisinin gol atmayı seven bir oyuncunun yaşadığı streslerden kaynaklandığı düşünülüyor. Erzurumspor taraftarları Eren'e olan desteklerini gösterdi ve onun takıma yeni başarılar kazandırması bekleniyor.

TWTHAT