Kategoriler Haber Girişi : 01 Aralık 2015 10:23

Bir Günde Bir Milyon Tıklandı > Kartv.net

Bir Günde Bir Milyon Tıklandı > Kartv.net

Erzurum'da yayın hayatına,bir ay gibi kısa sürede başlayan kartv.net Gündem yaptı.. En son haberi'' Rusya Doğal gazı keserse ne olur,Sorusuyla. Bir günde Bir milyon kişi tarafından izlenince''Türkiye gündemini allak bullak etti.. Erzurumlu Dadaşları,Türkiye gündemine taşımayı başararak,Sosyal medyanında en çok tıklananı oldu.

Kartv.net Haber sitesi: Kısa sürede Erzurum,dan yaptığı haber ile bir anda,Erzurum’u Türkiye’nin Gündemine taşımayı başardı..Türkiye Rusya’dan Özür dilesin mi? Dilemesin mi? Rusya Doğal gazı keserse ne olur?sorusuna Dadaşların verdikleri Akıl dolu cevaplar,Önce Sosyal Medyada Fırtına Estirdi.Ardından da Yaygın Basınında ilgi görmeye başladı. Ve  bir anda Türkiye deki Gündemi değiştirerek Erzurum konuşulmuş oldu.

Bir günde Bir milyon kişiye ulaştı kartv.net.

.Nene Hatunun,Kara Fatma’nın,Kâzım Karabekir Paşanın,Torunlarının sesi ve dik duruşu..Kurtuluş Meşalesinin veTürkiye Cumhuriyeti’nin kurup,temellerinin atıldığı”Türkiye’nin Kalesi Erzurum’un sesi oldu.

Bu Arada Kartv.net olarak,gerek Yaygın Basında,gerek Yerelde Haberimize destek olup Erzurum’u Türkiye gündemine taşıyarak,Haber yapan, gerek köşe yazılarında yazıp yayınlayan ve Sosyal medyada Gönülden destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.