Kategoriler Haber Girişi : 30 Ekim 2016 01:12

BB Erzurumspor da Şimdi Birlik Zamanı

BB Erzurumspor da Şimdi Birlik Zamanı

BB Erzurumspor bugün K.Karabekir stadyumun da karşılaşacağı Tepecikspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istiyor.

BB Erzurumspor kupada elenince lige döndü. Mavi beyazlı futbolcular bu hafta taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar.Onlara Tepecik maçını alarak kendimizi affettireceğiz dediler.

Öte yandan Erzurumspor’un en büyük taraftar grubu BB Erzurumspor ve  Dadaşlar grubu hafta içerisinde gruplarında birlik beraberlik mesajları vererek tüm Erzurumspor sevenlerini tribünlere davet ettiler.

Mavi beyazlı futbolcular hafta içerinde kartv.net e yaptıkları açıklamalar da kupadan şansız bir şekilde elendik.Şimdi artık ligde şampiyonluk iddiamızı sürdürmek için Tepecik maçına odaklandık. Taraftarlarımızın her zamankinden çok desteğine bu maçta ihtiyacımız var.

Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.Bütün maçlara final havasında çıkarak sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız biz inandık taraftarımız da bize güvenip inansın dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.