• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 06 Kasım 2017 13:24

BB.Erzurumspor'da Osman Hoca gidici Gelecek olanlar kimler…

BB.Erzurumspor'da Osman Hoca gidici Gelecek olanlar kimler…

BB.Erzurumspor yönetimi''Giresunspor maçıyla kredisini tükenen''Teknik Direktör Osman Özköylü yü ''bugün ve yarınki görüşmeler sonucunda gönderilmesi gündemde. Bu arada yeni hoca söylentileri'de ayyuk ta.

1.lig de bir türlü istediği sonuçları alamayan”Hocası Osman Özköylü”nezaretindeki BB.Erzurumspor’Giresunspor yenilgisiyle Yönetim Osman Hocayı gönderme kararı almayı düşünüyor.

Boluspor maçı sonrası istenmeyen adam ilan edilen Osman Hoca yönetimin isteği ve desteğiyle göreve devam kararı almıştı.

Giresunspor yenilgisi istenilen futbol kalitesi oyuna yansımayınca  taraftarların tepkisini çeken Osman Hocaya bu kez yönetimde sahip çıkmayacağı yönünde söylentiler ağır basıyor.

Bugün yönetim toplanacak yarında Erzurum’a gelecek olan Teknik Direktör Osman Özköylü ile görüşülerek karşılıklı anlaşma sağlanıp yollar ayrılacak.

Diğer yandan Sosyal medya üzerinden onlarca Hoca isimi öneriliyor BB.Erzurumspor yönetimine.

Bizde Öneriyoruz KARTV.net olarak İsim verirsek isimini unutup vermediklerimiz olabilir ihtimali ile bizde diyoruz’ki Erzurumlu Erzurum’da Futbolun içinde olan bu aşkla tutuşan o kadar çok hoca adayı varken neden dışarıdan arayalım.

Erzurumspor’da oynamış veya oynamamış Erzurum aşığı Hocalık görevini layıkıyla yapabilecek kim varsa,Yönetimin ve taraftarlarında mutabık kalacağı bir Hoca kadrosu oluşturulabilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.