• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 26 Mart 2016 13:45

Başkan Demirhan : Tv Canlı Yayını yok

Başkan Demirhan : Tv Canlı Yayını yok

B.Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan''Şampiyon Olmamız İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz''Gurbetteki taraftarlardan özür dileyerek,Taraftarlarımızın bir bütünlük içinde Tribünleri doldurmaları için'' Tv canlı yayınlarını durdurduklarını söyledi.

Başkan Ali Demirhan”Takımımızın Şampiyon olabilmesi için Yönetim olarak bir takım önlemler aldık,Bu saatten sonra yapacağımız küçük bir hata bile olsa Takıma zarar verir.Bu yüzden en büyük görev Taraftarlarımıza düşüyor.

Demirhan:Taraftarlarımız sabırlı olsunlar, Tribünleri doldursun takımlarını desteklesinler..Çirkin söylem ve davranışlardan sakınsınlar,Saha içerisine yabancı cisim atmasınlar,atmak isteyen veya olumsuz söylemlerde bulunanlara da müdahale etsinler.

Şampiyonluğu hak eden büyük taraftarımız hak ettikleri Şampiyonluğu çoşku ile yaşamaları yakın.

Şuan K.Karaberkir Stadyumunda hummalı bir çalışma var,Stadımız gelin gibi Türk Bayraklarıyla Donatılıp süslenmekte,Yarınki Düzyurtspor Maçında Tüm bu Takıma Gönül vermiş Taraftarlarımızı Tiribünlere bekliyoruz.

Bu nedenler dolayı Kardelen Tv.mizden canlı yayını 3 maçlık kaldırmış bulunuyoruz.Gurbetteki taraftarlarımızdan anlayış bekliyor ve özür diliyoruz.Her şey Şampiyonluk için diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.