Kategoriler Haber Girişi : 08 Mart 2017 00:01

BAŞKAN DEMİRHAN’DAN İNCE MESAJ

BAŞKAN DEMİRHAN’DAN İNCE MESAJ

B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan Kartv.net’e özel açıklamalar yaptı.

DEMİRHAN; ‘’ HEDEF VE ADRES BELLİ 1.LİG’’

Kartv.net’e  özel röportaj yapan B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ‘’Bu takım  1. Lige çıkacak hiç kimsenin endişesi olmasın. Son haftalarda alınan sonuçlar ve sıkıntılardan kurtulup şampiyon olacağız’’ dedi.

Demirhan; ‘’Geçen yıl da aynı sıkıntıları yaşamıştık yine puan farkı vardı. Ona rağmen şampiyon olduk ve bu senede şampiyon olacağız. Taraftarlarımızdan ricamız Teknik Yönetime futbolculara ve bize güvensinler gerçek taraftarlarımız tahriklere gelmesin’’ dedi.


BÜTÜN OYUNLARI BOZACAĞIZ

Demirhan sözlerine şöyle devam etti ’’ B.B Erzurumspor üzerinden senaryo çizip oynayanların oyunlarını başlarına Şampiyon olarak yıkacağız. Dışarıda içeride nerede ne yaparsalar yapsınlar her türlü baskı ve oyunlara karşı tüm Erzurumlulardan ve taraftarlarımızdan, biraz sabır istiyoruz. Önümüzde Tepecikspor maçı ile birlikte 9.maçımız var göreceksiniz ki lig sonunda şampiyon biz olacağız. Teknik heyetimize futbolcularımıza güveniyoruz lütfen tüm taraftarlarımızda buna inansınlar’’ dedi.

DEMİRHAN ; ‘’GERÇEK TARAFTARLAR KÜFÜR ETMEZ’’

Ali Demirhan; ‘’ Kendini bilmeyen bir takım kişilere de taraftar demiyoruz. Gerçek taraftarlarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz ve her zamankinden daha fazla desteklerine ihtiyacımız var. Gerçek taraftarlarımız sosyal medya da tahriklere kapılmasın, kapılanları da uyarsınlar. Göreceksiniz ki bu takım Vallahi ‘de billahi ’de şampiyon olacak ‘’ diyerek sözlerine son noktayı koydu.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.