• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 16:48

Başkan Dal'dan teşekkür mesajı

Başkan Dal'dan teşekkür mesajı

Başkan Ahmet'dalın mesajı; Değerli Erzurumspor taraftarlarımız, 

2024-2025 sezonunun ikinci haftasında, Ankaragücü karşısında aldığımız 1-0'lık galibiyetle evimizdeki ilk 3 puanımızı almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zorlu mücadelede sahada ter döken futbolcu kardeşlerimizi, takımımızın lideri değerli hocamız Hakan Kutlu'yu ve tüm teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyorum.

Elbette ki, bu galibiyetin en büyük mimarlarından biri, tribünlerdeki varlığıyla bizlere güç katan büyük Erzurumspor taraftarımızdır. Sizlerin desteğiyle stadımız adeta bir bayram yerine döndü, ve en büyük sevincimiz, sizlerin yüzlerindeki mutluluğu görmek oldu. 

Ancak, bu başarıların yanında ne yazık ki takımımıza zarar vermek isteyen bazı art niyetli kişiler de bu süreçte sessizliğimizi fırsat bilip, sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla kulübümüze zarar vermeye çalışmışlardır. Bu kritik ve hassas süreçte, bu tür çirkin girişimlere rağmen bizleri yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda duran vefakar Erzurumspor taraftarımıza en derin teşekkürlerimi sunuyorum.

Son iki sezonda yaşadığımız tüm olumsuzlukların ardından, bu sezon öncesinde özellikle son iki ayda yaşadıklarımızı, kulübümüzü ve siz değerli taraftarlarımızı daha fazla bilgilendirmek amacıyla düzenleyeceğimiz bir basın toplantısında kamuoyuyla paylaşacağız.

Bu vesileyle, büyük Erzurumspor taraftarımıza saygılarımı sunuyor, sizlerin desteğiyle daha nice başarıları hep birlikte kutlayacağımız günlerin yakın olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. 

Saygılarımla,
Ahmet Dal  
Erzurumspor Kulüp Başkanı