Türkiye Haber Girişi : 17 Eylül 2018 16:48

Bakan Soylu’dan öğrencilere uyarı: ‘Sakın itibar etmeyin’

Bakan Soylu’dan öğrencilere uyarı: ‘Sakın itibar etmeyin’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, zehir tacirlerine karşı öğrencileri dikkatli olmaları konusunda uyararak, “Kimseden hap, ilaç veya başka bir şey alıp ağzınıza atmayın. Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara, ‘Al bu hapı iç rahatlarsın, zihnin açılır’ diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılının açılış programına katıldı. Sabah saatlerinde Yüksekova’dan helikopterle Çukurca ilçesinde bulunan Atatürk İlkokuluna gelen Bakan Soylu, burada öğretmen ve öğrencileri selamladı.

Daha sonra bir konuşma yapan Bakan Soylu, yeni bir eğitim öğretim dönemine başlandığını belirterek, “Bugün sadece çocuklarımız değil, anneler, babalar, öğretmenler herkes şu çocuklarımızla birlikte bir yeni döneme adım atıyorlar. Her okul dönemi sadece öğrenciler için değil, bütün ülke için bir mevsim dönemi gibidir. İşler, güçler, tatiller okullara göre ayarlanır. Evden işe çıkış da okullara göre ayarlanır. Hatta düğünler bile okullara göre ayarlanır. Büyükşehirlerde trafikler, yollar, bazen mesai saatleri okullara göre ayarlanır. Bir gözümüz, kulağımız daima okullara göre ayarlanır. Çocuklarımız mutluysa, karneler iyiyse, öğretmenlerimiz huzur ve güven içerisinde derslerini yapabiliyorlarsa, çocuklarımız yarışmalara katılıyor başarılar alıyorsa, ülkemizin umudu tazeleniyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.