• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 08 Ekim 2016 20:43

Bahçeli sert konuştu! Akıl tutulmasıdır!

Bahçeli sert konuştu! Akıl tutulmasıdır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TSK’nın Irak’ın Başika Kampında bulunması meşru olduğu kadar ülke ve bölge güvenliği açısından da zorunluluktur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilçe kongrelerinin başlaması münasebetiyle parti teşkilatlarına genelge gönderdi. Bahçeli, genelgede, ülkemizin tarihi bir dönemeçten geçtiğini, tehditlerin yoğunluğunda sıra dışı artışlar yaşandığını hem kabul hem de itiraf etmek durumunda olduklarını belirterek, “Yine kabul edelim ki milli birlik ve bekamız yakın markaja alınmakla kalmayıp taarruza uğramaktadır. Toplumsal huzur ve dirliğimiz taciz, tariz ve tahrik kıskacındadır. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüyle birlikte riskler yaygınlaşmış, belirsizlikler fazlalaşmış, gelecek planları ertelenerek askıya alınmıştır. Şu anda Milli Mücadele yıllarından daha ağır şartlar hüküm sürmekte, günden güne hakimiyet alanını genişletmektedir. Türk milletine diz çöktürmek emelinde olan, bağımsızlığına zincir vurmak amacıyla yanıp tutuşan azılı suç örgütleri, terör çeteleri, melun ve muhasım güçler peş peşe saldırı kuyruğuna girmişlerdir” ifadelerini kullandı.

Türkiye vahim bir darboğaza düştüğünü ve içinden çıkılması zaman alacak husumet fırtınasına tutulduğunu anlatan Bahçeli, “Kritik ve stratejik sorunlar vatanımızı kuşatmış, insanımızı bunaltmış, umutları karartmıştır. Maalesef gelişmeler kahredici boyutlardadır. Özellikle FETÖ, ihanet ikizi PKK’yla birlikte eşzamanlı, birbirini tamamlar ve takviye eder şekilde Türkiye’ye tuzak kurmuş, şiddet ve dehşet sarmalına çekmiştir. Terör örgütleri koordineli şekilde milletimizden ve devletimizden intikam alma yarışına girmişler, tüm imkanlarını kullanarak milli ve manevi değerlerimize savaş açmışlardır. En son olarak, 6 Ekim’de İstanbul Yenibosna’da vuku bulan menfur saldırı, bugün ise Ankara Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki teröristin bedenlerini patlatması nasıl bir felaketle karşı karşıya olduğumuzu tekrar gözler önüne sermiştir. Nitekim muhatap olduğumuz düşmanlık, maruz kaldığımız nefret salgını devasa boyutlara ulaşmıştır. Türkiye çok bilinmeyenli, çok aktörlü, çok tehlikeli bir sürecin olumsuz tüm gelişmelerine mahkum edilmiştir” açıklamalarında bulundu.

“PENSİLVANYA’DAN YAĞDIRILAN ÖLÜM VE YIKIM EMİRLERİYLE ANKARA’NIN DÜŞÜRÜLMESİ, TÜRKİYE’NİN İMHASI KURGULANMIŞTIR”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.