Kategoriler Haber Girişi : 09 Ağustos 2016 15:37

Aydemir: Polisimiz destansı bir mücadele sergilemiştir

Aydemir: Polisimiz destansı bir mücadele sergilemiştir

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli irade milli namustur, anlayış ve düsturu içinde, hain darbe girişiminin önlenmesi noktasında Türk Polisinin destansı bir mücadele sergilediğini söyledi.

AYDEMİR KARABÖRK’Ü ZİYARET ETTİ
İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Türk polisinin hain darbe girişimi sürecinde işsiz bir kahramanlık sergileyerek, milli iradeyi sahiplendiğini, hainlerin saldırısı sonucu canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnet, gazileri de şükranla andıklarını kaydetti.
MİLLİ İRADE MİLLİ NAMUSTUR
Milletvekili Aydemir, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e, ‘Milli irade milli namustur, inancı, Akif’in kaydıyla: ‘Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam/Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam, kararlılığı, Şanlı tarihimizden ilhamını alan devlet adamlığı dirayeti içinde; Türk Milleti’nin şerefli bir evladı, milli ruhun bir temsilcisi olarak, 15 Temmuz sürecinde gösterdiğiniz mücahade ve imanlı ruha medyunu şükranız. Vatan fedaisi şahsınıza minnettarız. Şükran ve saygıyla.’ ifadelerinin yer aldığı şükran plaketini sundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.