• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 28 Şubat 2016 01:40

Aşıklar Oltu'yu Yine Şenlendirdi

Aşıklar Oltu'yu Yine Şenlendirdi

Kültürümüzün simgesi aşıklık geleneği için Oltu Aşıklar Derneği tarafından Oltu'da aşıklar programı düzenlendi. Program Oltu Efkan Âlâ Kültür Evi'nde yapıldı ve seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kültürümüzün simgesi aşıklık geleneği için Oltu Aşıklar Derneği tarafından Oltu’da aşıklar programı düzenlendi. Program Oltu Efkan Âlâ Kültür Evi’nde yapıldı ve seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sivaslı Recep Ateş, Erzurum’a yazdığı şiiri okudu ve şiir ilgiyle karşılandı. Ayrıca Mevlüt İhsanoğlu’nun torunu Şakir İhsanoğlu gençlere ithafen nasihat içeren türküsünü okudu. Yaşı küçük olmasına rağmen güzel sesiyle Mustafa Aydını andıran Metehan Polat yorumuyla geceye renk kattı. Son olarak Aşık Erol Ergani yakın zamanda meydana gelen Ankara olayına yazdığı türküyü seslendirdi. Program atışmalar eşliğinde son buldu.

Programa; Aşık Erol Ergani, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Cemal Divani, Ozan Baki Çetin, Aşık Kamil Çalışkan (Oltu Aşıklar Derneği Başkanı), Aşık Yıldırım, Aşık İsmet Polat ve oğlu küçük Metehan Polat, Aşık Sinani, Aşık Sıtkı Eminoğlu ve çok sayıda seyirci katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.