• Şenyurt inşaat
Türkiye Haber Girişi : 16 Kasım 2018 15:28

Arkadaşını 45 yerinden bıçakladı, eğlence mekanında yakalandı

Arkadaşını 45 yerinden bıçakladı, eğlence mekanında yakalandı

Konya’da yol kenarında park halindeki araçta 45 yerinden bıçaklanarak öldürülen Erdal Yıldırım’ın cinayet zanlısının yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Olaydan 6 saat sonra bir eğlence mekanında yakalanan şahıs, arkadaşını 2 bin 200 lira için öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, dün öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Hasköy Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde park halinde olan 42 CVU 90 plakalı hafif ticari aracın içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı kontrolde bıçaklandığı belirlenen şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Erdal Yıldırım (48) olduğu tespit edilen şahsın, dün sabah saatlerinde polise ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. Polisin olay yerinde ve araçta yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılan Erdal Yıldırım’ın boğazından ve vücudunun çeşitleri yerleri olmak üzere 45 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.