• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 24 Şubat 2016 09:22

Arı gibi çalışıyorlar

Arı gibi çalışıyorlar

Ak Parti Palandöken İlçe Teşkilatına bağlı Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Serpil Akar, kısa süre içerisinde çalışmalarıyla adeta göz doldurdu.

SALİH ÇELEBİ / ERZURUM /YENİGÜN GAZETESİ

Ak Parti Palandöken İlçe Teşkilatına bağlı Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Serpil Akar, kısa süre içerisinde çalışmalarıyla adeta göz doldurdu. İlçede bulunan engelli,yaşlı ve hasta ziyaretlerini hemen hemen her gün aksatmadan gerçekleştiren Akar, taraflı, tarafsız herkesin takdirini topladı.

Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Serpil Akar ve ekibi, göreve geldiği ilk haftadan itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarıyla örnek oldu. 15 kişilik Kadın Kolları ekibiyle, gece gündüz demeden ilçede bulunan engelli, yaşlı ve hasta bireylere ziyarette bulunan Akar, bu sayede hem insanlık hemde partide ki görevini yerine getiriyor.

Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Serpil Akar ve ekibi , ilçede bulunan hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan ve onların sıkıntılarını dinleyen Akar, “Hasta vatandaşlarımızı unutmadık” dedi.

Başkan Akar, ilk etapta Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları’nda görev dağılımı yaparak, işe koyuldu. Daha sonra ev, yaşlı, engelli ve hasta ziyaretlerine yoğunlaşan Akar ve ekibi, ziyaret ettikleri hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, moral verdi. Ev ziyaretlerinde ise Ak Parti’nin çalışmalarından bağsederek üye sayısını arttırmayı hedefleyen Akar, “Ak Parti ve Kurucu Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmadan yola devam ediyoruz” dedi.

Yunusemre Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Serpil Akar, Ak Parti çizgisinde hareket ettiklerini belirterek, ileriyle hizmet götürme yönünde çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Ak Parti’nin halkın partisi olduğuna dikkat çeken Akar, “Halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız” dedi. İlçede bulunan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları ziyaret ederek dertlerini, sıkıntılarını dinlediklerini anlatan Akar, onlara moral verdiklerini ifade etti. Hastayı ziyaretinin Peygamber Efendimiz’in sünnetleri arasında yer aldığına vurgu yapan Akar, “Ak Parti’miz 15 yılda sağlık alanında büyük yatırımlar yaptı. Bugünkü ziyaretlerimiz de bir kez daha gördük. Vatandaşımız hastanelerimizden, doktorlarımızdan ve personelden gayet memnunlar. Hasta yatağında dua eden annelerimiz bizleri çok duygulandırdı. Annelerimiz, hem Cumhurbaşkanımıza hem Başbakanımıza hem de ülkemizin geleceği için dua ediyor” dedi.

“AK PARTİ SAĞLIK ALANINDA DEVRİM YAPTI”

Ak Parti’nin sağlık alanında adeta devrim yaptığını dile getiren Akar, “Hizmet amaçlı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Parti halkın partisidir. Halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için bugün burada araya gelerek hastalarımızı ziyaret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti verme çabası içerisinde olacağız. Geçmişe asla dönmeyip ileriye bakıyoruz. Hatırlarsanız Ak Parti hükümetinden önceki acı durumu, hastalarımız hastane köşelerinde rehin bırakılmakta senet imzalatarak hastalar zor durumda bırakılmaktaydı. Ama Ak Parti iktidara gelince benim vatandaşım sağlık hizmetinde sınır tanımadan hizmet alacak düşünce ile sağlıkta devrim yaparak herkesin sağlık alanında en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Bizler halkımızın sorunlarını biliyor ve yerinde dinleyerek çözüm üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akar, ayrıca desteklerinden dolayı Ak Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre Mahalle Koordinatörü Turhan Dinler’e teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.