• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 26 Kasım 2016 15:36

AP'ye tokat gibi cevap! 'Haddinizi bilin'

AP'ye tokat gibi cevap! 'Haddinizi bilin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa Birliği müzakerelerinin dondurulması kararını veren Avrupa Parlamentosu'nu sert şekilde eleştirerek, “Ey Avrupa Parlamentosu siz terör örgütlerine çanak mı tuttunuz, hayırlı olsun. Hani PKK terör örgütü olarak ilan edilmişti. Nasıl olur böyle bir karar alırsınız. Siz teröre yardım yataklık yaptığınızın farkında mısınız? Haddinizi bilin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükçekmece’de gerçekleştirdiği dört yeni ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ve çevre yatırımları toplu açılış törenine katıldı.

“Ey AP, siz terör örgütüne çanak mı tuttunuz, hayırlı olsun”

Törende yaptığı konuşmada Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye kararını değerlendiren Erdoğan, “AP’nin son kararını gördünüz. Neymiş Türkiye’de olağanüstü hal varmış. Teröristlerin üzerine çok sert gidiliyormuş. Terör örgütleri ile ilişkileri olanlar görevlerinden alınıyormuş. Medyaya kısıtlama varmış. Vize serbestisinin 72 şartında 7’si yerine getirilmemiş. Gümrük Birliği görüşmelerine atıfta bulunarak bizi ekonomi ile tehdit ediyorlar. Silah veriyorlarmış da bundan sonra artık silah verilmemesi konusunda da karar alacaklarmış. Türkiye gibi topraklarında neredeyse her gün terör eylemi yapılan bir ülkeye ‘terörle mücadele etme’ demek, aslında dükkanı kapatıp git demektir. Terörle mücadele etmemek terör örgütlerine teslim olmaktır. Ey Avrupa Parlamentosu siz terör örgütlerine çanak mı tuttunuz, hayırlı olsun. Hani PKK terör örgütü olarak ilan edilmişti. Nasıl olur böyle bir karar alırsınız. Siz teröre yardım yataklık yaptığınızın farkında mısınız?” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.