Yıldırım Ve Baytar: Bu Ligden Çıkmaktan Başka Çaremiz >Tıkla İzle

BB. Erzurumspor: Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım Kartv.net’e yaptığı özel açıklamada’’Bir üst lige çıkmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

BB. Erzurumspor: Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım Kartv.net’e yaptığı özel açıklamada’’Bir üst lige çıkmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Mavi beyazlı teknik adam Yıldırım: 12 Temmuzdan beri çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, Oyuncularımızın çalışma hırsı,azmi,bizi ziyadesiyle mutlu ediyor.İnanılmaz güzel bir ortamımız var,inşallah bunu ligde yansıtırız ligde hedefimiz belli aynı şampiyonluk.

Yıldırım: Oyuncularımızın kalitesi belliydi yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte bu kaliteyi biraz daha yükselttik, Arkadaşlarımızın ve bizim arzumuz, bu ligden çıkmak ve başka çaremizde yok,Şehir,halkı olarak bunu fazlasıyla hak ediyor, İnşallah hak ettiği bu değeri,kazandığımız maçlarla vermeye çalışacağız.

ENGİN BAYTAR: KAYBETTİKLERİMİ YENİDEN ERZURUM’DA KAZANACAĞIM

Dadaşların yeni transferi tecrübeli futbolcusu Engin Baytar ise Erzurum’a nasıl transfer olduğunu kartv aracılığıyla paylaştı.

Baytar:Daha transferin ilk günüydü Hocamla konuştum hocamı daha önceden tanıyordum,Ahmet hocam çok sevdiğim çok değer verdiğim bir insan,görüşmemizde ilk yarım saatte kararımı verdim,benim içinde iyi bir başlangıç olacağını düşündüm geldim.

Baytar, Erzurum’u zaten biliyordum burada bir Fener Galatasaray maçı vardı,orada bir talihsiz olay yaşamıştım,neticesinde aldığım bir ceza vardı,Kariyerim bir yerde düştü,ama Güneş doğduğu yerden batar bende kendimi yeniden bulacağımı inanıyorum.

Erzurumspor’u kesinlikle süper lige taşımak istiyoruz.Bu şehir  halkıyla hocamızla başkanımızla futbolcu arkadaşlarımızla şampiyonluğu hak ediyor. Ben elimden geleni yapacağım.

 


25.08.2016 09:59:00