Vali Vekili Lokman Düzgün ve İl Protokolünden Gazilere Anlamlı Ziyaret

Erzurum'da Gaziler Günü dolayısıyla, Vali Vekili Lokman Düzgün ve İl Protokolü, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında derneği gezen Vali Vekili Düzgün, Dernek Başkanı Recep Akgül’den derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

 

Ziyaret sırasında, gazilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Vekili Düzgün, gazilere destek mesajları vererek, “Gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koymuş kahramanlardır. Onların fedakarlıkları asla unutulmayacak ve her zaman minnetle anılacaktır” dedi.

Dernek Başkanı Recep Akgül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gazilere verilen desteğin önemine vurgu yaptı. Başkan Akgül, bu tür ziyaretlerin gaziler için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

Ziyaret, gazilere hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. Gaziler, Gaziler Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Vekili Lokman Düzgün ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

 

H.YALÇIN
 


19.09.2024 21:07:20