Vali Azizoğlu:''Öğrencilere Lise bitmeden… >>Tıkla İzle

Erzurum valisi Seyfettin Azizoğlu, kartv.net aracılığıyla Erzurum'da okuyan öğrencilere, lise bitmeden mutlaka kayak öğrenin çağrısında bulundu.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, kartv.net aracılığıyla önemli mesajlar vererek şunları söyledi:” Bu yıl Palandöken çok yoğun ve kalabalık.Aynı zamanda da pistler ve kayak bölgeleri düzenli tertipli ve temiz. Yurt dışından ve ülkemizin her yerinden gelen kayak severler buradalar.Birkaç haftadır Palandöken’deki otellerimizin hepsi tam dolu. Palandöken’e gelen misafirlerimiz kayağın tadını çıkarıyorlar.Burada hem hava güneşli hem de pistler güzel.Hepsi birbirine entegre olmuş durumda.”

Vali Azizoğlu, kartv.net’in sorduğu”Kayak yapmasaydınız hangi sporu yapardınız?” sorusuna “Erzurum’da kayak yapılır. Ama ben kayakla beraber yüzme sporu yaparım” cevabını verdi.

AZİZOĞLU’NUN GENÇLERE MESAJI

Azizoğlu, Eyof öncesi bütün gençlere seslenerek lise bitmeden mutlaka kayak öğrenin mesajını verdi. Azizoğlu:”Belediyelerle görüştüm, hepsi öğrencilerimize ücretsiz spor malzemesi temin etmenin yanısıra kayak öğretiyorlar.Kaymakamlıklar ve Mili Eğitim’de bu konuda destek olacaklar. Erzurum’da kayak bilmeyen öğrencimiz kalmayacak.”dedi. >>Tıkla İzle<< https://www.youtube.com/watch?v=vRqmgl-T3rA

 


06.02.2017 15:01:00