Utku'nun Başında Yumurta Kırdılar Un Döktüler >Tıkla İzle

BB Erzurumspor’un Kartal spor’dan yeni transferi ‘’Erzurum, Aşkaleli, Uğur Utku ya Arkadaşlarından Antrenman sonrası doğum günü sürprizi.

Mavi beyazlıların genç futbolcusu, yeni transferi, Uğur Utlunun Doğum gününde arkadaşları tarafından Çift kale antrenman maçı sonrası, Un ve Yumurtalı saldırısına uğradı. Uğur neye uğradığını şaşırarak, oda atılan yumurta ve başına dökülen unları, arkadaşlarının üzerinde silmeye çalıştı.

Uğur Utlu kartv.net aracılığıyla duygularını dile getirdi.Utlu’’inşallah geçen yıl olduğu gibi takım arkadaşlarımın yaptığı başarıyı tekrarlayıp,daha üst liglere çıkmak istiyoruz.Bu takım bu şehir buraları hak etmiyor  daha üst yerleri hak ediyor,bizde bunun için elimizden geleni yapacağız ufacık’ta olsa bir emeğimiz olursa çok seviniriz,Burada en büyük pay taraftarımıza düşüyor inşallah onların desteğiyle beraber bir üst lige çıkıp Allah’ın izniyle hem onları mutlu etmek istiyoruz dedi.

Başta Belediye başkanımıza, Kulüp başkanımıza, Taraftarlarımıza, yönetimimizle, burada herkese bu Şampiyonluk yaşatmaz istiyoruz. Bizde arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız.

 


25.08.2016 13:36:00