O Bir Dadaş: BB.Erzurumspor'a Serkan Yıldık Hayırlı Olsun

Erzurum'un öz evladı Serkan Yıldık Erzurumspor'a hayırlı olsun inşallah… Tekrar yuvaya dönmesine sebep olanlara Erzurumspor taraftarları olarak müteşekkiriz

Erzurumspor’un eski oyuncularından Serkan YILDIK futbol hayatına öncelikle 1995-1996 sezonunda Erzurumspor alt yapısında başladı.

1998-1999 sezonunda profesyonel olarak Erzurumspor’ da forma giymeye başlayan Serkan Yıldık daha sonra ; Erzincanspor, İstanbul Gaziosmanpaşaspor, Samsunspor, Göztepespor , Silivrispor ve en son BB.Erzurum’da futbol oynadı ve futbolu burada bıraktı. A genç, B genç ve Ümit milli takımlarında görev aldı. 

UEFA B futbol antrenörlüğü, Scout(Maç ve oyuncu izleme antrenörlüğü) ve Atletik Fitness antrenörlüğü belgeleri bulunan, Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretmenlik ve yöneticilik bölümlerinden mezun olan hocamız BB.Erzurumspr’da Antrenör olarak göreve başladı.

Bizde kartv.net olarak: Erzurum ve BB.Erzurumspor’a hayırlı hizmetlere vereceğini düşünüyor başarılarının devamını yeniden bekliyoruz. Allah utandırmasın Serkan Yıldık


29.03.2018 14:23:00