Mustafa Yıldıran (Söz Dizisi Hafız'ı)kimdir?

Söz Dizisi Hafız Kimdir?, Mustafa Yıldıran Kimdir?, Mustafa Yıldıran Nereli?

Söz Dizisi Hafız Kimdir?, Mustafa Yıldıran Kimdir?, Mustafa Yıldıran Nereli?

SÖZ Dizisinde Hafız karakterini oynayan oyuncu Mustafa Yıldıran’dır. 1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi’nden mezun olmuştur.

Doğum yeri İstanbul Mustafa Yıldıran, günümüz televizyonlarının en popüler ve en çok merak edilen isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekmiştir.

Küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa çok ciddi anlamda meraklı olan ve zaman içerisinde kendisini bu anlamda geliştiren Yıldıran, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimleri almış ve okulunda da aktif bir şekilde görev almıştır.

Başarılı geçen eğitim hayatının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nü 2001 yılında kazanmıştır ve 2005 yılında buradan başarılı bir şekilde mezun olarak kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel kariyerine adım atmıştır. Bu kariyer beraberinde. çok daha farklı seçenekleri getirmiştir. Tiyatro üzerinde özellikle durmuştur.

TİYATRO HAYATI Mustafa Yıldıran, enteresan görüntüsü ve mükemmel oyunculuk yetenekleri ile birlikte kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren isimlerden birisi olarak dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Devlet tiyatrolarının zaman içerisinde kadrolu sanatçılarından birisi olarak ön plana çıkmıştır.


05.05.2017 16:35:00