Mavi-beyazlı camianın yeni sloganı oldu: Böyle gitsin havalar bozulmasın aralar!

-Erzurumspor’da teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, artık zirve yarışında nefes kesen haftalar başladığını belirterek, mevcut havanın bozulmamasını istiyor.

Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına dün de kendi tesislerinde devam eden mavi-beyazlılar, rakibin zaaflarını değerlendirerek ilk iç saha galibiyeti düşüncesinin önüne geçecekler.

Son 3 haftada aldığı seri galibiyetler ile bir anda kendini zirvede bulan Erzurumspor FK, zirveden kopmayı aklının ucuna bile getirmiyor. Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına devam eden Erzurumspor FK’da dün de taktik ağırlıklı çalışma vardı. Sakatlıktan dönen Mustafa Akbaş’ın da son derece hırslı gözüktüğü antrenmanda diğer oyuncuların da performansları, mücadeleleri teknik heyeti memnun etti. Hafta başından beri oyuncularına Pendik için bu maçın hayati önem taşıdığına dikkat çeken teknik direktör Hakan Kutlu, üst düzey bir mücadele ile bu maçın da üstesinden gelinmesini istedi. Zirve yarışının hava ile mümkün olduğuna da işaret eden Hakan Kutlu, ‘’Bu havayı korumamız gerekir’’ diyor.

Oyuncular istiyor

Teknik heyet kadar oyuncular da şampiyonluk yolunun inanmaktan ve havadan geçtiğine inanıyor. Oyuncular da, artık bütün rakiplerin tahtası 2 yıldır kapalı olan Erzurumspor FK’nın ciddiye alınması gereken bir rakip olduğu konusunda kanaat sahibi olduğunu söylüyorlar. Bundan sonra kendilerinden çok, karşılaştıkları rakiplerinin tedbir alma zorunluluğu içerisinde olduklarını ifade eden oyuncular da bu bilinçle hareket ederek daha çok maçı istemeleri gerektiğini belirtiyorlar.

Taraftar tam inandı

Özellikle iç sahada aldığı başarılı sonuçlar sonrasında takımın kazanma alışkanlığının arttığına işaret eden taraftarlar da ,mevcut havanın soğumaması gerektiği inancını taşıyorlar. Erzurumspor FK’nın artık şampiyonluk adaylarından biri olduğunu tüm kamuoyunun kabul ettiğine dikkat çeken mavi-beyazlı taraftarlar, ‘’Mevcut hava bozulmasın, ara açılmasın’’ düşüncesindeler. Pendik maçından da galibiyet ile dönülmesi halinde zirvedeki yerin daha sağlamlaşacağını, oynanacak olan üst üste 2 maçın da kayıpsız geçeceğini düşündüklerini söyleyen taraftarlar, ‘’Yeter ki sahada oynayan oyuncuklarımız da buna çok inansın’’ dediler.

Biletler satışta

Siltaş Yapı Pendikspor'un Pendik Belediye Stadyumu'nda oynayacağı Erzurumspor FK maçının biletleri satışa çıktı. Pendikspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 20 Ekim Pazar Günü saat 13.30’da Pendik Stadyumunda oynanacak müsabakada kale arkası tribün 150, açık tribün 200, VIP tribün seyirci bileti ise 500 TL olarak belirlendi.

Vedat REFAYELİ/PUSULA Gazetesi

 

HABER MERKEZİ


18.10.2024 14:59:23