Kutlu; Bir geçiş sürecindeyiz

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kocaelispor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bizim öncelikli hedefimiz bu süreçte iyi bir takım oluşturup sağlam adımlarla önümüzü görmek olacaktır. Daha sonraki süreç bize yol gösterici olacaktır” dedi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0 yenilgi ile sonuçlanan Kocaelispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Hakan Kutlu’nun açıklamaları şöyle:
“Kocaelispor’u tebrik ederek başlamak istiyorum. Oyunun ilk yarısında 15-20 dakika bir baskı yedik. Daha sonra dengelemeye çalıştık. Futbolcumuz Mustafa Akbaş çok talihsiz bir sakatlık geçirdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim için çok önemli bir oyuncu.
Ayak parmağında kırık olduğu bilgisi geldi ama daha sonra tam durumu belli olacak. Acaba 3-4 dakikayı bitirebilir miyiz diye düşündük ancak bitiremedik. Tam değişiklik olduğu zaman da ve kötü bir dakikada golü yedik.
Oyunun ikinci yarısında takımım oyunu dengeledi iyi de oynadığımızı düşünüyorum. Tek eksiğimiz goldü diyebilirim.
Maçın genelinde yine pozisyon vermediğimizi belirtmek istiyorum. Belki bizde çok fazla pozisyon üretemedik. Ama Kocaeli gibi zorlu bir deplasmanda özellikle ikinci yarıda gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum.
Özellikle vurgulamak istediğim bir durum var. Biz bu sene özelinde bir geçiş sürecindeyiz. Kimse benden şampiyon olacağız veya ilk ikiden çıkacağız gibi iddialı sözler söylememi beklemesin. Bizim öncelikli hedefimiz bu süreçte iyi bir takım oluşturup sağlam adımlarla önümüzü görmek olacaktır. Daha sonraki süreç bize yol gösterici olacaktır.
Özellikle 90 dakika boyunca desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum”.

Ali Kaya


23.08.2024 16:42:26