Kardan Adamda Poşetboard ve Leğenboard Keyfi >Tıkla İzle

Salih Yalçın'ın hazırlayıp sunduğu “Kardan Adam” programı günbegün çıtayı yükseltmeye ve gündem olmaya devam ediyor. İlkleri uygulamasıyla dikkat çeken programda,  Program yapımcısı Yalçın'ın, “leğenboard” tabirini Türkiye'de ilk kez gündeme getirmesinden sonra Türkiye'nin her bölgesinde vatandaşlar leğenlerle kaymaya başlarken, Karedeniz'de de “lazboroard” tabirinin doğmasına ilham kaynağı oldu.

Salih Yalçın’ın hazırlayıp sunduğu “Kardan Adam” programı günbegün çıtayı yükseltmeye ve gündem olmaya devam ediyor. İlkleri uygulamasıyla dikkat çeken programda,  Program yapımcısı Yalçın’ın, “leğenboard” tabirini Türkiye’de ilk kez gündeme getirmesinden sonra Türkiye’nin her bölgesinde vatandaşlar leğenlerle kaymaya başlarken, Karedeniz’de de “lazboroard” tabirinin doğmasına ilham kaynağı oldu.

Program yapımcısı Salih Yalçın, “leğenboard” tabirini son günlerin modası haline getirdikten sonra 11-18 Şubat tarihlerinde Erzurum’da düzenlenecek EYOWF’un tanıtımına katkıda bulunmak için yeni bir yöntem daha denedi.

Yeni denemesine “poşetboard” ismini veren Yalçın, ”Leğenboart’dan sonra “poşetboard” ile  Erzurum’u, Türkiye ve Dünya gündemine taşımak için elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz.Bu haftaki programımızda hem “poşetboard” hem de “leğenboard” yaptık. İnanıyorum ki “poşetboard” da “leğenboard” gibi çok konuşulacak.Takdir izleyicilerimiz ve takipçilerimizin.” dedi.

İZMİR’DEN KARDAN ADAM’A KATILAN MODELİST HARUN CİCİ VE İŞ ADAMLARI ÇOCUKLUKLARINI YAŞADILAR

Kardan Adam programının bu haftaki bölümüne Türkiye’nin ünlü modelistlerinden Erzurumlu Harun Cici, iş adamları Halim Bütün, Haşim Işık ve Erzurum’un ünlü kuaförü Ahmet Kırıktarak katıldı. 

İzmir’den Erzurum’a tanıtım seferberliği için gelen Cici ve iş adamları çok beğenerek ve takdir ederek takip ettikleri “Kardan Adam” programına uğramadan Erzurum’dan ayrılmadılar. Program yapımcısı Yalçın’ın gündeme getirdiği “leğenboard” ve “poşetboard”u yaparak adeta çocukluk günlerine döndüler. 

 

>Tıkla İzle>https://www.youtube.com/watch?v=eDAjLJFQSEw


06.02.2017 16:12:00