Kardan Adamda Leğenboard festivali >Tıkla İzle

Kardan Adam Ejder 3200 Programı:''Palandöken kayak merkezinin tanıtımına destek olmak için ilginç metotlarını sürdürüyor.Çamaşır leğenleriyle düzenlenen leğeboard yarışları ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Kardan Adam yapımcısı ve sunucusu Salih yalçın”: 13 yıldır kardan adam programını kesintisiz yapıyoruz.Bu yılda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin’de desteğini alarak programlarımızı renklendiriyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen kayak sevenlerle yapılan röportajların yanı sıra,palandökenin eşsiz güzelliğini yansıtan renkli görüntüler eşliğinde program devam ediyor. Erzurum’a gelen yerli ve yabancı turistler Palandöken kayak merkezini çok beğendiklerini pistlerinde doyasıya kaydıklarını bunun yanı sıra hizmet kalitesinin arttığını söylediler.

Kardan Adam Programına katılan:”Gazeteci yazar şair Zekiye Çomaklı, TV.Program sunucusu’ Güler Kahraman ,Taliha Taş ve İstanbul’dan gelen ekipleriyle birlikte leğendeboard yaparak gönüllerince eğlenme fırsatı bulup:”Erzurum Palandökeni öve öve bitiremediler. >Tıkla İzle < https://www.youtube.com/watch?v=wkR5v6DhL7M

 


23.01.2017 09:26:00